Thetford Fresh-up Set Actie!

Je verdient een fris en veilig toilet!

Meer dan ooit beseffen we hoe belangrijk hygiëne is voor onze gezondheid en veiligheid. Ben je van plan een reis te maken met je eigen of gehuurde camper of caravan? Dan is het heel gemakkelijk om je toilet te vernieuwen met de Fresh-up Set. De Fresh-up Set bestaat uit een zitting en deksel en een afvaltank. Je toilet is weer zo goed als nieuw, zodat je fris en veilig aan je vakantie kan beginnen!

Ga voor de beschikbare Thetford Fresh-up Sets naar onze webwinkel, klik <hier>  Komt u er niet uit welke set u nodig bent? Neem dan contact met ons op alstublieft

Een schone en veilige start

Het toepassen van de Fresh-up Set is een gemakkelijke en betaalbare manier om een gebruikte Thetford Cassettetoilet zo goed als nieuw te maken. Een schone en hygiënische start voor jou en je reisgenoten. Heb je voor langere reizen een extra afvaltank nodig? Ook dan is de Fresh-up Set de perfecte oplossing. Gebruik daarnaast Thetford additieven om uw toilet fris en in de beste conditie te houden.

Thetford toilet C220

Een nieuw toilet in twee simpele stappen

Het is zo simpel als dat. Eerst vervang je de afvaltank. Vervolgens verwijder je de gebruikte zitting en het deksel door deze op te tillen en te vervangen door de nieuwe. Iedereen kan het, je hebt geen gereedschap nodig.

Dit is het perfecte moment om de Fresh-up Set aan te schaffen!

Dit is het perfecte moment om extra aandacht te besteden aan je gezondheid en veiligheid. Koop vóór 30 juni een 

Fresh-up Set, registreer je als Thetford Friend en maak kans op mooie prijzen:
• Wees een VIP voor een dag bij Thetford
• Thetford additievenpakket
• Een fietsenrek voor je camper of caravan

Winnaars worden in de eerste week van juli bekend gemaakt.