Welkom

Bij Barsema Stalling & Reparatie kunt nu niet alleen terecht voor stalling van uw caravan of camper maar ook voor onderhoud, banden, movers en alle accessoirers op kampeergebied.

Caravan Brengen?

Written by Wilfred on aug 23rd, 2012 | Filed under: Geen categorie

Bedankt! U heeft een melding gedaan om uw caravan of camper te brengen…

Hieronder enkele aandachtspunten:

Alstublieft uw caravan/camper naast de groenstrook parkeren tegenover de loods, [niet tegenover de werkplaats aub]   Dissel richting loods.  Zo kan kan degene die na u komt ook zijn   caravan makkelijk neerzetten. Wij danken u voor uw medewerking.

– Eist uw verzekering het gebruik van een disselslot? Vergeet dan niet de sleutel af te geven.  Het heeft onze voorkeur dat u geen slot gebruikt  plaatst ivm rangeren! Niemand aanwezig? De sleutel kan in de witte brievenbus van de werkplaatsdeur.

– Enkele ramen/luiken op de kierstand is in principe genoeg voor ventilatie. Ventilatie is het behoud van uw kostbaar bezit. Kijk uit met vochtvreters, die kunnen door de zoute lucht         metalen aantasten!

Tip: laat horren en verduisterings gordijnen  zoveel mogelijk open, zo voorkomt u dat de veerspanning defect raakt.

– Reparatie of onderhoud aan uw camper of caravan? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij iets voor u betekenen!

– Niets vergeten? Alles er uit? Als de caravan of camper eenmaal gestald staat is het niet altijd meer mogelijk om er bij te kunnen!

Graag tot ziens!